Plànols

La segona fase de l’escola de Diatock II, consta de tres aules de classe i una aula més destinada a la informàtica. Aquests edificis estan units entre si per un porxo i estan relacionats frontalment amb l’edifici de la primera fase creant un pati central de tot el complexa.

Tot aquest espai quedarà tancat mitjançant un mur mixta de brics de terra i mur vegetal. Dins de l’àrea delimitada per la tanca hi ha també un petit edifici de latrines, espai per a una horta, un pou d’aigua a més dels espais per al lleure dels nens i nenes de l’escola.

L’escola de Diatock 2 està situada a l’encreuament del camí principal –de baix a dalt en el dibuix- que connecta els diferents pobles de la zona amb la capital administrativa, Bignona a 35 km, però aproximadament a 1 hora en bus, amb els camí interior principal que uneix els diferents barris de Diatock, el mes llunyà a una distancia aproximada de 7 km.

planta-page-001SECCIO-2-page-001

La distribució de les aules i la secció constructiva es va adaptar a les circumstancies que ens vàrem anar trobant, tant per la disposició o no de certs tipus de seccions de fusta, o per les necessitats de la comunitat educativa.

Les imatges virtuals i les maquetes son eines que ajuden a una millor comprensió dels edificis que s’han de construir. Els plànols en dues dimensions ens serviran als tècnics i als constructors.